Stoute schoenen

RozePump
Wie trekt deze maand de stoute schoenen aan en komt voor het eerst naar een T&T-avond? Iedere maand zijn er bezoekers die voor het eerst komen. De vaste bezoekers zijn misschien wel vergeten hoe spannend het de eerste keer was. We merken altijd weer hoe nuttig het is om nieuwelingen op te vangen en wegwijs te maken. Voor de vaste klanten is het gewoon een leuk feestje, voor de nieuwelingen een grote stap in hun leven en hun coming-out.

Om op deze manier te kunnen doorgaan, is het wel belangrijk dat ook die vaste gasten regelmatig blijven komen. We moeten tenslotte financieel het hoofd boven water houden, ook nu we als onafhankelijke organisatie TG040 verder gaan. En dat lukt tot nu toe heel goed, ook al zijn we in januari begonnen met niet meer dan het wisselgeld dat we in de kassa hadden.

Het is heel fijn om te merken dat er tegenwoordig ook weer mensen komen die lange tijd niet zijn geweest. Blijkbaar komt de oude sfeer weer terug.

We beginnen zoals altijd om 20:00 uur. Wie vooraf met José mee wil om te gaan eten, moet zich voor vrijdagmiddag 17:00 uur aanmelden. Je krijgt dan ook te horen waar ze deze maand naartoe gaan. Niet onbelangrijk, dacht ik zo. Voor de T&T-avond hoef je je niet aan te melden, daar is iedereen zonder afspraak welkom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *