Smakelijk!

Op zaterdag 6 augustus zijn jullie allemaal weer welkom vanaf 20:00 in Buurthuis de Rondweg.

PicknickmandMaar ook ’s middags is er al een activiteit. Je kunt dan meegaan met José om te picknicken. We gaan natuurlijk uit van goed weer. Plaatselijke druppels hoeven ons niet tegen te houden, daar kunnen wij wel tegen, toch? Als het ècht nat is vinden we ter plekke wel een oplossing.

Plan is om lokaal etenswaren te gaan halen en daarvan in een mooie groene setting samen op een gezellige manier te genieten. Heb je zin om mee te doen? Laat het even weten, zodat we af kunnen spreken. Heb je een suggestie of wil je het combineren met iets anders, zet dat er dan bij. Je kunt je aanmelden bij José via Facebook of via ons welbekende email-adres: info@tg040.nl. Meld je aan vóór vrijdagmiddag, 17:00 uur.

In de avond hebben we ook nog een smakelijke verrassing voor ieder die komt: iets met lekkers op een rooster. Onze vaste bezoekers kunnen het vast wel raden!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *