Gala-avond bij TG040

Zaterdag 5 november is het feest: de T&T-avonden in Eindhoven bestaan dan 35 jaar. Het is inmiddels traditie dat de eerste zaterdag van november onze gala-avond is. Op een gala-avond verschijnen de dames in het “lang” en de heren in kostuum. Natuurlijk zijn we daar niet heel strikt in: we gaan je heus niet wegsturen als je niet formeel genoeg gekleed bent. Trek gewoon iets heel moois aan.

Vorige maand, bij onze dirndl-avond, hebben we wel kunnen zien dat zo’n thema goed werkt: er was een verrassend groot aantal dames in Bavariaanse uitdossing. Het geeft een heel fijn gevoel als je meedoet met zo’n thema.

tiarahor

Wie wordt Miss-TG040 2016?

Zaterdag zullen we het weten, want net als de afgelopen jaren combineren we de gala-avond weer met een miss-verkiezing. Nee, onze miss-verkiezing is geen vleeskeuring en het gaat er ook niet om, wie het “beste gelukt” is (wat een afschuwelijke uitdrukking). Het belangrijkste criterium is misschien wel of je lekker in je vel zit. Dat is belangrijk, want mensen die lekker in hun vel zitten, stralen dat ook uit en dat is goed voor de emancipatie en acceptatie van transgender mensen. Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je alvast aan via info@tg040.nl als je kans wilt maken om te winnen.

Eten in het Wild

gusto-040Als je nou toch al op je mooist gaat, dan is dat misschien een mooie gelegenheid om je van te voren eens lekker te laten verwennen in een restaurant. Deze activiteit noemen we Eten in het Wild en het vindt deze maand plaats bij Gusto040, op maar 200 meter lopen van het buurthuis. Dat moet zelfs op je hoogste hakken te lopen zijn. Zorg ervoor dat je om 18:00 daar aan kunt schuiven. Meld je aan via info@tg040.nl of bij José. Ons bezoek wordt daar zeer gewaardeerd, zeker als we zo mooi zijn.

Plaats en tijd

Het wordt die avond een druk programma, dus kom niet te laat. Het programma voor de avond ziet er als volgt uit:

20:00 Zaal open
21:00 Opening door Evelien
22:00 Presentatie van de kandidaten
22:30 De jury trekt zich terug, bezoekers stemmen
23:00 Presentatie
23:30 De uitslag wordt bekend gemaakt
01:00 Einde

Je vindt ons, zoals altijd, in Buurthuis De Rondweg aan de Camphuysenstraat 1, 5615 KS Eindhoven.