Aldus Sybren

Zaterdag 4 maart hopen we jullie allemaal weer te zien op onze maandelijkse T&T-avond. We hebben dit keer als speciale gast Micha Meinderts, schrijver van het boek “Aldus Sybren”.

Maar ik heb al een boek

Aldus SybrenVorige maand hadden we ook al iemand te gast die een boek heeft gemaakt, TG040 wordt toch geen boekenclub? Nee hoor, maak je geen zorgen. Maar er komen zoveel mooie boeken over transgender personen uit, dat we er toevallig twee achter elkaar willen laten zien.

En is dit dan het zoveelste boek over transgender mensen? Die zijn toch allemaal hetzelfde? Dat is zeker niet waar! Dit boek springt er bijvoorbeeld uit, omdat het geen biografie is, maar een roman. Een heel boeiende roman nog wel. Er zijn van die boeken die je eigenlijk niet weg kunt leggen, page turners noemen ze dat in goed Nederlands…

Sybren is pas gescheiden en verhuist na twintig jaar in Amerika terug naar Rotterdam, waar vrijwel niemand hem kent en niemand weet dat hij tot drie jaar geleden nog als vrouw door het leven ging. Hij gaat een nieuwe start maken, maar dat blijkt nog niet zo eenvoudig. Hoe reageert zijn familie? Zal hij vrienden maken? Vindt hij een relatie?

Net als vorige maand gaan we na het welkomstpraatje naar de Grafitti om kennis te maken met deze interessante schrijver.

Middagactiviteit

Het Eten in het Wild, dat we al meer dan een jaar geleden geïntroduceerd hebben, groeit steeds vaker uit tot een complete middagactiviteit, waarbij onze bezoekers er gezamenlijk op uit trekken. Deze maand is het plan om de stad in te gaan, lekker rond te kijken, misschien wat te shoppen of op een terrasje te gaan zitten.

Als je mee wilt doen aan de middagactiviteit, of alleen maar mee uit eten wilt, meld je dan aan bij José via Facebook of via info@tg040.nl vóór vrijdagmiddag 17:00 uur.

Avond

Kom je alleen ‘savonds, dan hoef je je niet aan te melden. De deur van Buurthuis de Rondweg staat vanaf 20:00 wagenwijd open voor jullie. Wij verheugen ons op jullie komst!