Rokjesdag — Zaterdag 1 april

Hoera! De lente is begonnen. Het seizoen dat we eindelijk weer die leukste kleding uit de kast mogen trekken. Misschien is het nog wat vroeg in het jaar, maar het woord “rokjesdag” was alweer op ieders lippen.

De rok is toch wel één van de meest inspirerende kledingstukken, daar kunnen onze bezoeksters van meepraten: bijna allemaal hebben ze in hun garderobe een uitgebreide afdeling “rokjes”. Of die ook allemaal gedragen worden, is vraag twee, maar aanstaande zaterdag kun je er in elk geval weer eentje aantrekken. Als het nog fris is, draag je er gewoon een zwarte panty onder…

Zaterdagmiddag

’s Middags is José trouwens van plan om met een aantal bezoeksters naar de film te gaan in Eindhoven. Daarna gaan ze dan weer Eten in het wild, om zich na 20:00 uur bij ons te voegen in Buurthuis de Rondweg. Wil je aan de middagactiviteit meedoen, of mee uit eten gaan, meld je dan voor vrijdagmiddag 17:00 uur aan bij José via Facebook of via info@tg040.nl.

Zaterdagavond

Een ander interessant kledingstuk is het korset, natuurlijk. José wil er zaterdag een paar brengen. Voor wie daar meer over wil weten is dat een mooie gelegenheid om ze eens te bekijken en er vragen over te stellen.

Voor de avond hoef je je niet aan te melden, iedereen is welkom!