Visagie en wenkbrauwen

Op zaterdag 6 mei staan vanaf 20:00 uur de deuren van Buurthuis de Rondweg weer open voor een gezellige T&T-avond. Omdat Evelien er deze maand niet bij kan zijn blijft de mediatheek dit keer gesloten. Maar alle andere fasciliteiten zijn aanwezig. In de kleedruimte kun je je omkleden of je make-up verzorgen. In de rookruimte kun je uitblazen. In de barruimte is het altijd druk en gezellig en in de Grafitti is plaats voor een rustig gesprek.

Wenkbrauwen

WenkbrauwenDeze maand zijn bij ons te gast Leyla Akgul en Noelle DuBois uit Tilburg. Leyla is gespecialiseerd in opmaken en verzorging van wenkbrauwen. Via microblaiding of epileren met touwtjes kunnen wenkbrauwen worden opgevuld en/of naar een meer vrouwelijke lijn worden gevormd. Het pigmenteren van de wenkbrauwen met hairstrokes en mesjes is de nieuwste techniek. De aangebrachte haartjes zijn heel dun en niet van echt te onderscheiden. Ze komt daar iets over vertellen en natuurlijk alle vragen die jullie daarover hebben beantwoorden.

Middagactiviteit en Eten in het Wild

Bij voldoende belangstelling gaat José weer met een groepje bezoekers op pad en daarna eten bij een restaurant in de buurt. Ze is van plan ‘smiddags naar Evo-lumen te gaan, een gratis toegankelijke expositie over de geschiedenis en het gebruik van licht in het Evoluon. Wil je daaraan meedoen, of wil je mee-eten, dan moet je je wel van te voren (vóór vrijdag 5 mei om 17:00 uur) aanmelden bij José via Facebook of op ons email-adres info@tg040.nl .