Drukte bij T&T

Het wordt een drukke dag, aanstaande zaterdag. Natuurlijk is er ’s avonds de T&T-avond, maar ‘smiddags is er al een vergadering, er is een buitenactiviteit en er is “Eten in het Wild”. En dan heb ik het nog niet eens over de twee presentaties die er zijn gepland.

Ledenvergadering

Om 13:30 uur begint de ledenvergadering van de Vereniging Genderdiversiteit met een presentatie van Vreer en Frederique over de Yogyakarta-beginselen en over de actie StopGatekeeping, dat belooft heel interessant te worden. Als je nog geen lid bent van de vereniging, kun je altijd nog ter plaatse lid worden, dan kun je dit meteen meebeleven. De partners van leden zijn trouwens ook van harte welkom.

Na die voordracht is er een korte pauze, waarna de leden verdergaan met de eigenlijke vergadering. Heel belangrijk voor de Vereniging, want de leden hebben het daar voor het zeggen.

 

Muziek op de Dommel

Voor wie geen lid is, en misschien ook voor de partners van de leden, is het interessant om mee te gaan naar de middagactiviteit, die om 15:00 begint. Deze maand gaat een groepje van onze bezoekers kijken bij het evenement Muziek op de Dommel, dat plaatsvindt op het TU/e-terrein rondom de rivier de Dommel. José houdt, zoals altijd, de kudde bij elkaar. Je kunt je voor deze activiteit aanmelden bij José via Facebook of op info@tg040.nl.

 

 

Eten in het Wild

Na de vergadering voegen de leden en de muziekliefhebbers zich weer bij elkaar om gezamenlijk te gaan eten om 17:20 bij Gusto-040, op een steenworp afstand van ons Buurthuis de Rondweg. Ook voor die activiteit kun je je aanmelden bij José via Facebook of op info@tg040.nl.

 

T&T-Avond

Om 20:00 uur begint dan eindelijk onze T&T-Avond. We hebben deze maand als speciale gast Cindy Maes, die als logopedist uitgebreide ervaring heeft met transgender-cliënten. Ze geeft daarover een presentatie die zeker nuttig kan zijn als je er niet alleen mooi uit wilt zien, maar ook mooi wilt klinken. We doen die presentatie iets vroeger dan gebruikelijk, omstreeks 21:30, zodat de leden die speciaal in Endhoven blijven om dat te kunnen zien ook nog bijtijds naar huis kunnen.