Gala-avond en miss-verkiezing

Zoals ieder jaar is de eerste zaterdag van november onze gala-avond, dus trek je mooiste jurk uit de kast, want het is tijd om te schitteren. Er zijn meer redenen om je feestelijk te kleden, want natuurlijk is er ook dit jaar weer een miss-verkiezing. Je hoeft je niet aan te melden, iedereen is welkom.

Eerst uit eten?

Het Eten in het Wild zal deze keer niet plaatsvinden bij Gusto040, maar bij De Vooruitgang aan de Markt. Dat is een heel sfeervolle locatie, waar jullie fraaie outfit des te beter tot zijn recht zal komen. We zijn van plan om daar foto´s van te gaan maken en daarom hebben we wat extra tijd nodig, dus verzamelen we om 17:00  bij Buurthuis de Rondweg, zodat we om half 6 de stoelen aan kunnen (laten) schuiven.
Als je mee wilt eten, meld je dan aan bij José via Facebook of via info@tg040.nl.

Privacy

Foto’s die op onze avonden worden gemaakt, worden trouwens nooit gedeeld met de buitenwereld. Tenzij alle mensen die erop staan daarvoor toestemming hebben gegeven.

Nog meer foto’s

Wendy Steenmans is aanwezig met haar foto-studio, zodat je je schoonheid kunt laten vastleggen op de gevoelige plaat. Wie in ieder geval op de foto gaat, is de winnares van de jaarlijkse Miss-verkiezing, MISS TG040 2017. Zij wint een gratis foto-shoot. Maar ook die foto’s worden niet zonder toestemming gedeeld. Ook dit jaar hebben we een deskundige jury weten samen te stellen, die de bezoekers gaat helpen om op hun favoriete miss te stemmen.

Plaats en tijd

Het wordt weer een drukke avond, kom niet te laat! Je vindt ons, zoals altijd, in Buurthuis De Rondweg aan de Camphuysenstraat 1, 5615 KS Eindhoven.

Zaterdag wordt MISS TG040 2017 gekroond

Het programma voor de avond ziet er als volgt uit:

20:00 Zaal open
21:00 Opening door Evelien
21:30 Presentatie van de jury
22:00 Presentatie van de kandidaten
22:30 De jury trekt zich terug, bezoekers stemmen
23:00 Presentatie
23:30 De uitslag wordt bekend gemaakt
01:00 Einde