O, kom er eens kijken!

De mijter van SinterklaasIn december moet TG040 het opnemen tegen een geduchte concurrent: Sinterklaas! Gelukkig valt het dit jaar erg mee, want de T&T-avond is al op 1 december. De kans is dus groot dat veel mensen de pakjesavond dit jaar uitstellen tot 8 december. De geschiedenis leert trouwens, dat het zelfs op pakjesavond nog best druk kan zijn bij ons.

En… nu de Goede Sint het op onze avond minder druk heeft dan andere jaren, brengt hij ons misschien wel een bezoek!

Middagactiviteit

Wie ‘smiddags al wil beginnen kan terecht bij José: zij gaat met jullie eerst naar “The secret life of materials”. Waar de maker, de eigenzinnigheid van het materiaal en het maken op speciale wijze samenkomen tot iets bijzonders…
Voor deze activiteit is het om 14:30 uur verzamelen bij het Buurthuis en van te voren aanmelden bij José via een privébricht op Facebook of via onze mailbox info@tg040.nl.
Aansluitend gaan de deelnemers van de middagactiviteit ook ergens eten. Waar dat is, is nog niet bekend, dat zal eraan liggen waar ze die middag terechtkomen.

T&T-avond

Kom je alleen ‘savonds, dan hoef je je niet van te voren aan te melden. We zijn open van 20:00 tot 01:00 uur voor een gewone, ouderwetse T&T-avond met kleedruimte, mediatheek, welkomstpraatje, driehoekjes en een goed geventileerd rookhok. Een heel geschikte avond om eens te komen kijken, als je dat eerder niet durfde.