Altijd op je mooist

Permanente make-up

Carin Dietvorst van Le Beau Cygne uit Eindhoven komt ons het een en ander vertellen over permanente make-up. Dat is een oplossing voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, maar weinig tijd heeft, of moeite heeft om zich op te maken. Natuurlijk is het wel een voorwaarde dat je niet jezelf hoeft te verbergen, want “eraf halen” is er niet bij. Toch zijn er ook mogelijkheden voor “deeltijdvrouwen”!

Carin vertelt onder meer over:

  • Permanente make up (wenkbrauwen, eyeliner)
  • Medische pigmentatie (kleurkeuze kan belangrijk verschil maken in je voorkomen)
  • Visagie (uiteraard is dit natuurlijk meer dan alleen maar het ‘schilderen’ dat wijzelf doen)

Ook als je je niet wilt laten behandelen, zijn er dingen die je gewoon zelf kunt doen. Kennis die bruikbaar is als deeltijdvrouw zijnde, voor jou! Want wij zijn meer dan alleen maar die twee uitersten en ook in alle tussenvormen liggen heel veel mogelijkheden. Kom gebruik maken van deze interessante avond.

En, klein geheimpje: ze brengt 2 assistentes mee, dus misschien gaan ze wel iets in de praktijk brengen…

Middagactiviteit

Zaterdagmiddag gaan we “geocachen” in de binnenstad van Eindhoven. Onderweg moeten we kleine puzzeltjes oplossen om “caches” te kunnen openen. Heb je een gps waar je ook coordinaten in kunt voeren: neem mee! Doe je wandelstappers aan en dan maken we er een leuke lange middag van, want we zullen vast wel meer zien en tegenkomen dan de inhoud van de kleine schatkistjes. Als je nog leuke gadgets hebt liggen waar je vanaf wilt, dan kun je die ruilen in zo’n schatkistje…

Vanwege de locatie van de activiteit gaan we ergens in het centrum eten. Dus op een later tijdstip aansluiten is ook mogelijk. Voor deze locatie, deze ‘cache’, gaan we elkaar weer live op de hoogte houden. Als je deze ‘live’-mogelijkheid via de smartphone ook wilt kunnen benutten: laat José dat even weten, dan voegt ze je toe.

Meld je voor de middagactiviteit in elk geval even aan bij José, via facebook of via info@tg040.nl .

Aanmelden?

Kom je alleen voor de avond, dan hoef je je niet aan te melden.