TG040 op zoek naar nieuwe locatie

Buurthuis de Rondweg
Onze avonden vinden nog tot oktober plaats in Buurthuis de Rondweg

Afgelopen zaterdag bereikte ons het bericht dat de gemeente Eindhoven de huur van Buurthuis de Rondweg heeft opgezegd. Als argument wordt aangevoerd dat het buurthuis te weinig voor de buurt zou doen. Een onbegrijpelijke actie, want het buurthuis draait heel goed en voorziet in een behoefte van veel verschillende clubs en organisaties.

Dit komt natuurlijk hard aan: in meer dan dertig jaar  hebben we een heel goede band met het buurthuis opgebouwd en het zal niet gemakkelijk zijn om dat ergens anders opnieuw te vinden. Maar we zullen op zoek moeten. In de zomermaanden gaan we nog gewoon door, maar het ziet er naar uit dat in oktober onze laatste T&T-avond op de huidige locatie kan plaatsvinden.

Als iemand suggesties heeft, horen we die graag!