Kom jij ook naar ons feestje?

Zaterdag is het weer zover: TG040 is open van 20:00 tot 01:00. Dat is altijd een feestje, dus ook op zaterdag 2 juli.

Het is niet zeker of de middagactiviteit doorgaat, want José is naar een foto-evenement. Maar de vaste deelnemers aan de middagactiviteit weten elkaar wel te vinden via hun WhatsApp-groep of andere social media.

Voor de oudjes onder ons, die nog een telefoon met een kiesschijf gebruiken, is het goed om te weten dat de avond gewoon doorgaat. Soms twijfelen mensen daar aan als ze geen nieuwsbrief krijgen, maar echt: als we mogen dan gaat het door. Ook op Nieuwjaarsdag, ook op Sinterklaasavond.

Er was vorige maand best veel belangstelling voor de boeken die we op het biljart hadden uitgestald. Dan doen we deze maand weer, maar dan met andere boeken.