Het gezellige alternatief

Natuurlijk, we weten het: half Eindhoven gaat naar Park Hilaria, de helft van de LHBTI-community gaat naar de Pride in Amsterdam en 50% van de Nederlanders is op vakantie. Wat blijft er dan voor TG040 over? Precies: drie keer de helft!

Zaterdag hebben we, zoals altijd, een middagactiviteit, uit eten en onze contactavond. Maar we doen het wel anders dan anders.

Middag

Vanaf half 3 zijn we welkom bij Angela thuis aan de Kruishoeveweg in Vught. Ongedwongen, goedkoop, en lekker buiten met dit goede weer. Er zijn daar volop mogelijkheden voor jeu de boules, maar je kunt ook gewoon gezellig komen om te kletsen.

Eten

Aansluitend gaan we, ook bij Angela, uit-eten, in de vorm van een BBQ.

Laat van te voren weten of je komt mee-eten, dan kunnen we daar rekening mee houden bij het inkopen.

Avond

’s Avonds is iedereen vanaf 20:00 weer welkom in Eindhoven bij Gemeenschapshuis Genderdal om gezellig te keuvenlen…