Oktoberfest

Aanstaande zaterdag viert TG040 weer Oktoberfest in Gemeenschapshuis Genderdal, vanaf 20:00 uur.

Veel van onze bezoeksters hebben wel iets met kleding en ik denk dat ze bijna allemaal wel eens gedacht hebben: “Hoe zou ik er uitzien in een Dirndl-jurkje?” Nu is de kans om dat eens uit te proberen! Natuurlijk horen daar voor de mannen Lederhosen bij…

Je begrijpt dat dit geen dwingende dresscode is: juist het ontbreken van dresscode is waar het bij T&T-avonden om draait. Maar het is gewoon leuk om eens een keertje mee te doen aan zo’n verkleedfeestje. En durf je niet als dirndl over straat: geen probleem: we hebben immers zoals altijd onze kleedkamer!

De avond wordt dit keer opgeluisterd met levende muziek van “The Golden Oldies”, dus dat belooft gezellig te worden.

Natuurlijk wil al die feestelijkheid niet zeggen, dat we niet serieus kunnen praten als dat nodig is.

Middag en uit-eten

Kun je niet wachten tot 20:00 uur? Dan is het goed om te weten, dat onze middagploeg deze maand weer gaat poolen bij Snooker & Poolcentrum Woensel. Dat is niet alleen leuk als je zelf wilt spelen, maar ook als je gewoon mee wilt om te kletsen. Aanmelden voor deze activiteit is niet verplicht. José is daar aanwezig vanaf 15:00 uur.

Na het poolen gaan we om 17:30 uit eten, dit keer bij Woensel Wereldkeukens. Dat is niet echt goedkoop, maar de drank is wel inclusief. Voor €41,95 pp gaan we 2,5uur proeven. We bestellen dan telkens van die kleine schaaltjes die aan tafel gebracht worden. Voor het eten moet je wel reserveren, via de groeps-WhatsApp, of via info@tg040.nl .