Oktoberfeest bij TG040

Dirndl Evelien is al klaar voor het OktoberfestZaterdag is het 1 oktober, dus de T&T-avond valt heel vroeg in de maand dit keer. Hmmm… Oktober, daar was toch iets mee… Na klar! Die/Der/Das Oktoberfest! Veel van onze bezoeksters hebben wel iets met kleding en ik denk dat ze bijna allemaal wel eens gedacht hebben: “Hoe zou ik er uitzien in zo’n Dirndl-jurk?” Nu is de kans om dat eens uit te proberen! Het was een idee van Petra, maar de gastvrouwen hebben het meteen omarmd: we gaan zaterdag in de stijl van het Oktoberfest. Natuurlijk horen daar voor de mannen Lederhosen bij…

Je begrijpt dat dit geen dwingende dresscode is: juist het ontbreken van dresscode is waar het bij T&T-avonden om draait. Maar het is gewoon leuk om eens een keertje mee te doen aan zo’n verkleedfeestje. En durf je niet als dirndl over straat: geen probleem: we hebben immers zoals altijd onze kleedkamer! Zelf heb ik het trouwens wel gedaan: afgelopen zondag ging ik in mijn dirndl-jurk de straat op… En ik had meteen bekijks! Mijn buurvrouwen hebben mijn outfit dus al goedgekeurd.

Natuurlijk wil al die feestelijkheid niet zeggen, dat we niet serieus kunnen praten als dat nodig is. En ook onze mediatheek zal gewoon open zijn. We krijgen zaterdag trouwens ook een stapel nieuwe boeken, een donatie uit de erfenis van Renate Stoute. Heel fijn dat haar weduwe onze club nog niet vergeten is, al is die in de afgelopen jaren twee keer van naam veranderd. Wij weten het als geen ander: je kunt je naam veranderen, maar je wordt alleen maar nog meer jezelf!

 

Let op: er is deze maand geen middagactiviteit en ook geen Eten in het Wild. Dat komt volgende maand weer. Volgende maand is ook weer onze Gala-avond met Missverkiezing. Je kunt je daar nu al voor aanmelden.

Je weet ons te vinden natuurlijk: Elke eerste zaterdag van de maand T&T-avond in Buurthuis de Rondweg in Eindhoven. De zaal gaat open om 20:00 uur.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *