Oktoberfest? Na klar!

Dirndl Evelien ist wieder daDe herfst is het meest geschikte jaargetijde om gezellig feest te vieren met je goede vrienden. Het is dan ook geen wonder dat het Oktoberfest wordt gevierd… in oktober!

Een speciale dresscode geeft zo’n feestje nog een extra dimensie. Om eerlijk te zijn: ik zou me normaal gesproken niet in het uitgaansleven wagen in een dirndl-jurk, maar zo’n feest is de kans om dat eens uit te proberen! Het is me vorig jaar heel goed bevallen en het was heel leuk om te zien hoeveel mensen er meededen.
Je begrijpt dat dit geen dwingende dresscode is: juist het ontbreken van dresscode is waar het bij T&T-avonden om draait. En durf je niet als dirndl over straat: geen probleem, we hebben immers zoals altijd onze kleedkamer!

Natuurlijk wil al die feestelijkheid niet zeggen, dat we niet serieus kunnen praten als dat nodig is. En ook onze mediatheek zal gewoon open zijn.

Volgende maand is ook weer onze Gala-avond met Missverkiezing. Je kunt je daar nu al voor aanmelden.

Je weet ons te vinden natuurlijk: Elke eerste zaterdag van de maand T&T-avond in Buurthuis de Rondweg in Eindhoven. De zaal gaat open om 20:00 uur.