Vreemde vogels

Click here for English

Op 1 juli was het weer zover: rokjes, jurken en hakken uit de kast om opnieuw een dagje te gaan genieten. We gingen samen naar de Zoo in Veldhoven om vreemde vogels te bewonderen.

Met 8 dames waren we welkom bij de papagaaien en de grote roofvogels. Maar ook de stokstaartjes, shetlanders en de ezels waren van de partij. Ondanks het slechte weer bleef het tijdens ons bezoek droog en konden de paraplu’s droog terug de auto in.

De keuze voor het restaurant was gevallen op het Chinees restaurant 涂君豪 nabij het wijkgebouw. De eigenaresse was verheugd ons opnieuw te zien en wist ons nog goed te herinneren. De tafel werd vol gezet met heerlijke gerechten en we hebben weer heerlijk gegeten. Hierna was het tijd om nog een gezellige avond te hebben in het wijkgebouw waar we ontvangen werden door de reeds aanwezige bezoekers.

Al met al weer een geslaagde dag waar we met plezier op terugkijken.

Met gevleugelde groet,
Angela.

Vreemde vogel
Vreemde vogels in overvloed

Rare birds

On July 1st, it was that time again: we pulled our skirts, dresses, and high heels out of the closet for another day of enjoyment. Together we visited Veldhoven Zoo to admire some rare birds.

Our group of 8 flocked together very nicely with the parrots and birds of prey. But also the meerkats, shetlanders, and donkeys welcomed us. In spite of the bad weather forecast, we did not get a shower and our umbrellas went back into the car completely dry.

The restaurant we picked this time was Chinese restaurant 涂君豪 very near our community center. The owner remembered us very well, and she was pleased to welcome us again. Our table was filled with delicious dishes and we enjoyed the food very much. And then it was time for another nice evening in the community center, where we were welcomed by the guests who were already there.

All in all, we had a great day and gained another pleasant memory.

Feathered greetings,
Angela.