Activiteiten “in het wild”

Elke maand gaat TG040 ergens eten, voorafgaand aan de maandelijkse kletsavond. Idee hierachter is om de gasten zo meer te kunnen bieden dan alleen de gezamenlijke kletsavond en om voor sommigen de eerste stappen buiten een afgeschermde omgeving te kunnen zetten, samen met ervaren dames. Waar en op welke manier dit plaatsvindt kan per keer verschillen, houd hiervoor de nieuwsbrief of onze facebookpagina in de gaten.

Info vragen kan via onze facebookpagina (fb.me/TG040.nl) door een berichtje te sturen of door ons een mailtje te sturen (info@tg040nl, onderwerp: eten).

Aanmelden kan via een reactie op de facebookpagina of door reactie te plaatsen op deze pagina. Mochten er nog wijzigingen op het laatste moment zijn, dan weten we aan wie we dit door moeten geven.

Vaak gaan dames voorafgaand aan de maandelijkse bijeenkomst en het eten de stad in, naar de bioscoop of iets anders gezelligs doen.  Dit wordt lang niet altijd aangekondigd, omdat dit afhankelijk is van de behoefte van de dames. Dit wordt onderling op elkaar afgestemd. Als het wordt aangekondigd kun je je hierop aanmelden.

Staat er niets aangegeven, dan wil dat niet zeggen dat er niets mogelijk is. Om te vragen of er toch iets ondernomen wordt, stuur dan even een pb-tje via onze facebook of stuur ons een mailtje (onderwerp: middag-activiteit).  We weten hoe moeilijk het ervaren wordt om de zelf de 1e keer alleen naar buiten te gaan, samen met andere dames is die vrees snel verdwenen.

Als je een voorstel hebt en het lijkt je leuk om samen iets te ondernemen, stuur ons een mailtje (onderwerp: middag-activiteit). Probeer het voorstel dan even concreet te maken met onderwerp, tijd, plaats en hoe we elkaar kunnen vinden ter plaatse. Naar onze ideeënbus sturen kan ook, je inzending zal dan eerst even bekeken worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *