Activiteiten “in het wild”

Wij willen onze gasten van TG040 meer bieden dan alleen de gezelligheid van de kletsavond. Daarom gaan we iedere maand ergens eten voordat we samenkomen op onze contactavond. Voor sommigen is dit zelfs een eerste stap buiten hun afgeschermde omgeving. Gelukkig zijn er ook altijd ervaren dames bij. Vraag info via onze facebookpagina (fb.me/TG040.nl) of stuur een mailtje naar info@tg040nl, onderwerp: eten.

Je kunt je aanmelden door simpel een bericht op de Facebookpagina of deze pagina achter te laten. Als er op het laatste moment nog wijzigingen zijn, brengen we je op de hoogte.

Meestal gaan we voor de maandelijkse bijeenkomst en het etentje samen de stad in, naar de bioscoop of doen we iets anders leuks. Dit kondigen we niet altijd van tevoren aan, omdat het afhangt van waaraan we behoefte hebben. We stemmen dit onderling op elkaar af. Als het wel van tevoren wordt aangekondigd, kun je je daarvoor aanmelden.

Ook als er niets staat aangegeven is er nog van alles mogelijk. Als je wilt weten of er toch iets georganiseerd wordt, stuur dan gerust een berichtje via onze Facebook-pagina of stuur ons een e-mail (met als onderwerp “middagactiviteit”).

We begrijpen hoe moeilijk het kan zijn om voor de eerste keer alleen naar buiten te gaan, maar met andere dames erbij verdwijnt die angst snel.

Als je een leuk idee hebt voor een gezamenlijke activiteit, laat het ons weten via e-mail (onderwerp: middag-activiteit). Probeer je voorstel zo duidelijk mogelijk te maken met details zoals het onderwerp, de tijd, de locatie en hoe we elkaar daar kunnen ontmoeten. Je kunt ook je suggestie sturen naar onze ideeënbus; we zullen je inzending zorgvuldig bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *