Gastvrouwen

DSC_3562_120x140

Evelien

Voorzitter stichtingsbestuur TG040

Ik kwam in 2001 voor het eerst, vol schroom, binnen op een T&T-Avond Eindhoven. In de loop der jaren heb ik er veel ondersteuning gevonden bij mijn eigen transitie.
Nu wil ik graag iets terug doen: ik heb al op verschillende manieren bijgedragen aan onze club en aan de emancipatie van transgender mensen in het algemeen.

Naast voorzitter ben ik één van de gastvrouwen op de T&T-avonden, voorlichter, beheerder van onze mediatheek en ik zorg voor onze website.

Op Twitter ben ik @EvelienSnel.

Mariëlle

Secretaris stichtingsbestuur TG040

In maart 2023 heb ik het stokje van secretaris overgenomen van José. Sinds eind 2021 kom ik regelmatig op de TG040 contactavonden. Ik voel me elke keer welkom en op mijn gemak. Dit gevoel wil ik doorgeven aan alle gasten. Met de secretariaatsfunctie draag ik (hopelijk) een klein steentje bij aan deze prachtige community.

Vacature

Penningmeester stichtingsbestuur TG040
Gastvrouw Julia

Julia

Beheer hulptelefoon

Ik ben Julia Rubingh, getrouwd met Evelien die o.a. de Mediatheek beheert en één van de drie andere Gastvrouwen is.

Mijn hoogste opleiding is Psychiatrisch Verpleegkundige en mijn hobby’s zijn: optreden in theaters als actrice, film (sterretje) en zangeres. Verder lees ik graag.

Het zou heel fijn zijn als ik een bijdrage kon leveren aan het zich thuis- en fijn voelen van onze bezoekers. Daar doe ik in ieder geval mijn best voor.

Babs

Organisatie middagactiviteiten

Hoi, ik ben Babs en sinds kort stuurgroep lid bij TG040. Sinds okt 2019 ben ik uit de kast gekomen als deeltijdvrouw,  ik hoef de meesten niet uit te leggen hoe fijn het is om deze stap gezet te hebben! Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen om anderen te helpen om ook dit geluk te kunnen ervaren! TG040 is een prachtig platform  voor mij en, voor zover ik weet, ook voor vele andere bezoekers. Het biedt een maandelijks fijne plek om jezelf te zijn en dat wil ik graag mede koesteren, als je iets wilt weten of wat wilt vertellen spreek me aub aan, ik ouwehoer wel veel maar dat is enthousiasme !😊  Tot snel, Babs

Overige Medewerkers

Hans Kraaijeveld

Ondersteuning bestuur

Wendy

Huisfotograaf

Ellie

Make-up advies en assistentie