Gastvrouwen

José

Lid stuurgroep en secretaris stichting TG040


Op mijn 1e jaars jubileumavond ben ik tijdens de missverkiezing vereerd om Gastvrouw te worden bij TG040. Ik ben een zelfverzekerde, gelukkige deeltijdmeid en geniet van het leven. Door de warme acceptatie overal om mij heen heb ik de mogelijkheid buiten de beslotenheid van de muren thuis te kunnen komen.

Het geeft me veel voldoening om anderen te kunnen helpen met zelfvertrouwen en de mogelijkheid om in een veilige omgeving naar buiten te kunnen. Ik help je graag als je vragen hebt, even niet weet wat je ervan moet denken of ergens anders mee zit. Jouw verhaal en dankbaarheid zijn mijn motivatie.

Groetjes José

*

Julia

Gastvrouw

Gastvrouw Julia
Ik ben Julia Rubingh, getrouwd met Evelien die o.a. de Mediatheek beheert en één van de drie andere Gastvrouwen is.

Mijn hoogste opleiding is Psychiatrisch Verpleegkundige en mijn hobby’s zijn:
Optreden in Theaters als actrice, film (sterretje) en zangeres. Verder lees ik graag.

Het zou heel fijn zijn als ik een bijdrage kon leveren aan het zich thuis- en fijn voelen van onze bezoekers. Daar doe ik in ieder geval mijn best voor.

*

Jannie

Lid stuurgroep en penningmeester stichting TG040

jannie
Hallo, ik ben Jannie. Sinds het overlijden van Yvon Kraaijeveld gastvrouw op onze contactavonden. Meestal zijn deze avonden voor mij te kort om met iedereen te kunnen praten. Maar het geeft mij geweldig veel voldoening om de dankbaarheid te ondervinden van de mensen die ik heb kunnen helpen om hun eerste schroom te overwinnen.

*

Evelien

Lid stuurgroep en voorzitter stichting TG040

DSC_3562_120x140Ik kwam in 2001 voor het eerst, vol schroom, binnen op een T&T-Avond Eindhoven. In de loop der jaren heb ik er veel ondersteuning gevonden bij mijn eigen transitie.
Nu wil ik graag iets terug doen: ik heb al op verschillende manieren bijgedragen aan onze club en aan de emancipatie van transgender mensen in het algemeen.

Mijn traject van “man” naar vrouw is te volgen aan de hand van verschillende leuke publicaties, bijvoorbeeld: verslagjes van T&T-avonden, radio-columns voor WMBR en Radio-interview “Dichtbij Nederland”.

Ik ben één van de vier gastvrouwen op de T&T-avonden, voorlichter, beheerder van onze mediatheek en ik zorg voor onze website. Op dit moment ben ik ook voorzitter van de Vereniging Genderdiversiteit.

Op Twitter ben ik @EvelienSnel.

*

Babs

Lid stuurgroep

Hoi, ik ben Babs en sinds kort stuurgroep lid bij TG040. Sinds okt 2019 ben ik uit de kast gekomen als deeltijdvrouw,  ik hoef de meeste niet uit te leggen hoe fijn het is om deze stap gezet te hebben! Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen om anderen te helpen om ook dit geluk te kunnen ervaren!TG040 is een prachtig platform  voor mij en, voor zover ik weet, ook voor vele andere bezoekers. Het biedt een maandelijks fijne plek om jezelf te zijn en dat wil ik graag mede koesteren, als je iets wilt weten of wat wilt vertellen spreek me aub aan, ik ouwehoer wel veel maar dat is enthousiasme !😊  Tot snel, Babs

*

Hans Kraaijeveld

Lid stuurgroep en kassadiensten

*

Overige Medewerkers

Annemiek

Kassadiensten

*

Suzanne

Kassadiensten

*

Fenna

Kassadiensten

*

Wendy

Huisfotograaf

*

Ellie

Make-up advies en assistentie

*