Nieuwjaarsborrel

Gelukkig Nieuwjaar allemaal!

Zoals ieder jaar mogen jullie aanstaande zaterdag weer rekenen op onze feestelijke nieuwjaarsborrel met sprankelende bubbels en lekker eten…

We kunnen opnieuw terugkijken op een heel geslaagd jaar met goed bezochte avonden. Onze nieuwe stichting bestaat nu twee jaar en heeft intussen wel bewezen dat hij toekomstbestendig is.

Natuurlijk hopen we dat het voor jullie ook een fijn jaar is geweest en in elk geval wensen we voor iedereen dat het jaar 2019 (nog) beter wordt dan 2018. Natuurlijk lukt dat het beste als jullie in levenden lijve naar ons toe komen op zaterdag 5 januari vanaf 20:00 uur.

Middagactiviteit

De middagactiviteit staat deze maand onderleiding van Lily. Het plan is om naar het Philips-museum te gaan en daarna te gaan eten daar in de buurt. Wil je daaraan meedoen, laat het dan uiterlijk vrijdagmiddag weten met een mailtje naar info@tg040.nl of een berichtje op Facebook naar Lily.