Dit is nog nooit vertoond

Daar zitten we nou, achter de geraniums! Wie had dat ooit kunnen denken? We riepen altijd trots: “De T&T-avond gaat altijd door, zelfs op Sinterklaasavond.” Maar nu zijn er dingen aan de hand, waar we niet omheen kunnen.

Jullie hebben natuurlijk allang begrepen, dat de T&T-avond aanstaande zaterdag niet doorgaat. Maar om alle twijfel weg te nemen, en om het contact met onze bezoekers warm te houden, sturen we toch maar een nieuwsbrief.

Eigenlijk zijn we heel benieuwd hoe iedereen met deze nieuwe situatie omgaat. Is het eindelijk een kans om de hele dag thuis in je favoriete kleding rond te lopen, zonder gestoord te worden? Of is het juist niet meer interessant om er mooi uit te zien, als er toch niemand kijkt?

En wat gaan we volgende maand doen? De kans is groot, dat we dan weer niet bij elkaar kunnen komen. Of moeten we, zoals heel veel organisaties doen, dan voor de grap eens een “online T&T-avond” doen? Iets met Skype, Google Hangouts of Zoom ofzo. We zijn eigenlijk heel benieuwd naar jullie antwoorden op al deze vragen.

Dus aarzel niet, klim in de pen, onze mailbox is gewoon open: info@tg040.nl