TG040 gaat digitaal!

Vorige maand kwamen we met het idee dat het misschien wel leuk zou zijn om in mei een online-T&T-avond te organiseren. Maar de praktijk haalde ons in: er kwam spontaan een online meeting via Facebook messenger tot stand!

TG040 online chat

Dat bleek heel gezellig te zijn, dus we willen ook deze maand online. Maar dan niet via Facebook, want veel mensen hebben geen Facebook. Dus is er gezocht naar een beter toegankelijk platform. Nou, dan is er (meer dan) genoeg keuze!

We zijn uitgekomen op Jitsi Meet, een gratis en veilig platform dat wordt gerund door vrijwilligers en waar iedereen op kan, zonder ergens lid van te hoeven zijn.

Dus aanstaande zaterdag, 2 mei, vanaf 20:00 uur kun je ons daar vinden. Het adres is:

https://beeldbellen.vc4all.nl/TG040

We willen niet dat iedereen daar zomaar binnenwandelt, privacy blijft bij ons hoog in het vaandel staan. Neem daarom even contact met ons op via info@tg040.nl , dan krijg je het wachtwoord om mee binnen te komen.