TG040 gaat weer open

Op zaterdag 3 juli zijn jullie allemaal weer welkom op onze T&T-avond. Er geldt geen maximum aan het aantal bezoekers en ook reserveren is niet nodig. We verheugen ons er enorm op om jullie weer te zien!

We zijn open van 20:00 tot 01:00 op ons bekende adres: Boccherinilaan 6, 5653 HE Eindhoven .

Munten

Als jullie alweer in de horeca zijn geweest, zal het je wel opgevallen zijn: overal zijn de prijzen verhoogd. Het heeft geen zin om boos naar de kroegbazen te wijzen, want ze moeten wel: de brouwerijen hebben hun prijzen verhoogd en dat berekenen ze door aan de klant. Zo is het ook bij het wijkgebouw en dat krijgen wij dan weer voor onze kiezen.

We hebben met het wijkgebouw overlegd en we zijn tot nieuwe afspraken gekomen, die de schade zoveel mogelijk beperken. Onze bekende paarse muntjes kosten bij de kassa voortaan €1,25. Maar je hoeft aan de bar niet opeens meer munten per drankje te betalen, dat is gelijk gebleven.

Middagactiviteit en Eten

José is die middag in Eersel (zie Fotovakbeurs), dus kan ze niet de middagactiviteit leiden zoals we van haar gewend zijn. Daarom organiseert Alice de middagactiviteit en het “Eten in het Wild” in Eindhoven.

Meld je aan voor de middagactiviteit en voor het eten. De reservering voor het eten kan dit keer wel eens heel belangrijk zijn. Aanmelden kan rechtstreeks bij Alice via de WhatsApp-groep. Doe dat wel vóór vrijdag 2 juli.

We houden je op de hoogte via de socials….

Fotovakbeurs

José is dus ‘smiddags niet in Eindhoven, want zij heeft een heel bijzondere activiteit op het oog: op landgoed Duynenwater bij Eersel (voormalig E3-strand) is die middag de Fotovakbeurs gaande. Daar kun je model zijn. De vele aanwezige (hobby)(vak)fotografen zijn dol op mensen die er bijzonder uitzien. Leef je dan helemaal uit met je kleding, ‘props’, en je makeup, leg contact met de fotografen en je kunt er prachtige plaatjes aan overhouden. Het kost je niets meer dan de moeite van die dag…

José bij een eerdere editie van de fotovakbeurs. Foto: Anita Sajet

De entree voor die middag kan gratis zijn als je dat doet via een daar aanwezige fotoclub en hen een beetje helpt. Maar je kunt ook gewoon betalen bij de kassa. Meer info hierover op www.fotofair.nl.