Zaterdag 13 juli T&T-avond

Click here for English

Op zaterdag 13 juli is er weer een T&T-avond bij Las Salinas in Veldhoven. We weten nu een beetje wat we daar kunnen verwachten (zie ook het verslag van vorige maand). Dus plan je bezoek: wil je een rustig gesprek, kom dan vroeg en blijf niet te lang, wil je alleen feesten, kom dan wat later. En wil je dat allebei, blijf dan lekker de hele avond!

Vanaf 20:00 uur zijn we welkom bij Las Salinas in de Burgemeester van Hoofflaan 157, 5503 BL Veldhoven.

Omdat veel mensen op vakantie zijn, wordt het waarschijnlijk niet zo heel druk, maar dan is er des te meer gelegenheid om eens rustig bij te praten. En omdat wij niet de enige gasten zijn bij Las Salinas, zal het zeker niet saai zijn. De DJ draait heerlijke muziek en de mensen zijn vriendelijk en gezellig.

T&T-evening Saturday, July 13th

On Saturday 13 July there will be another T&T evening at Las Salinas in Veldhoven. We now know a bit about what to expect there (see also last month’s report). So plan your visit: if you want a quiet conversation, come early and don’t stay too long, if you only want to party, come a bit later. And if you want both of that, just stay all evening!

From 20:00 we are welcome at Las Salinas in Burgemeester van Hoofflaan 157, 5503 BL Veldhoven.

Because many people are on holiday, it probably won’t be very busy, but then there will be all the more opportunity to have a quiet chat. And because we are not the only guests at Las Salinas, it certainly won’t be boring. The DJ plays great music, the people are friendly, and the atmosphere is pleasant.