Bowlen op hoge hakken

De eerste zaterdag van de maand is er maar één activiteit te bedenken: op naar Eindhoven, naar TG040 voor onze maandelijkse T&T-avond!

Bowlen op hoge hakken

KegelsWie ons volgt op Facebook wist natuurlijk allang welke middagactiviteit er deze maand op het programma staat: vanaf 15:00 uur gaan we bowlen. Ik heb gehoord dat je bij dit bowling-center zelfs op hoge hakken mag spelen. Dat is weer eens een nieuwe ervaring. 🙂 Als je mee wilt doen, meld je dan van te voren (vóór vrijdagmiddag)  aan bij José via Facebook of via onze email info@tg040.nl.

Eten bij Ottoman

Daarna wordt er gegeten bij The Ottoman. Dat is vlakbij de Sint Trudokerk. We zijn daar al eerder geweest en de warme kachel, de relaxte sfeer, het goede eten en de lage prijs zijn ons destijds goed bevallen. Parkeren in de buurt kan gratis (om de hoek). Ook voor het eten moet je jezelf tijdig aanmelden bij José!

Queering the Collection

Wil je alleen ’s avonds komen, dan hoef je je niet aan te melden. Er staat niet echt een activiteit op het programma voor de avond, maar we verwachten wel een gast, die betrokken is bij de organisatie van Queering the Collection bij het Van Abbe-museum. Misschien hebben jullie daar al eens iets over gehoord, want het loopt al een paar jaar.

Met Queering the Collection draagt het Van Abbemuseum bij aan de zichtbaarheid van LHBT-erfgoed in de kunst en worden handvatten gegeven om kennis te vergaren en hiermee te experimenteren. Nieuw is dat ze contact gezocht hebben met TG040 en dat we willen bekijken welke activiteiten we samen kunnen ontwikkelen. Ben je geïnteresseerd in LHBTIQ-kunst (of -literatuur), dan kan dat zomaar interessant worden.