We ontkurken 2018

Evelien ontkurkt een mooie fles
Ontkurken

Op zaterdag 6 januari zijn jullie vanaf 20:00 welkom op onze jaarlijkse feestelijke bijeenkomst met sprankelende bubbels en veel lekkere hapjes, die we Nieuwjaarsreceptie noemen. We hebben dit keer ook wat hoofdpersonen uit 2017 en uit eerdere jaren uitgenodigd, dus wie weet wie je dit keer weer eens terugziet.

2017

2017 is een jaar waar we met tevredenheid op kunnen terugkijken, want we hebben nu ons eerste volledige kalenderjaar als TG040 erop zitten. In dat jaar hebben we veel leuke activiteiten georganiseerd. We moesten ook allerlei eenmalige dingen regelen. Dat viel niet altijd mee, maar het is gelukt.

We ontkurken 2018

Nu alles goed op de rails staat en onze club haar levensvatbaarheid heeft bewezen, kunnen we in 2018 weer met volle kracht vooruit!

Natuurlijk hopen we dat het voor jullie ook een fijn jaar is geweest en in elk geval wensen we voor iedereen dat het jaar 2018 (nog) beter wordt dan 2017. Kom naar ons toe, dan kunnen we je dat in levenden lijve zeggen en erop klinken. Dat is altijd fijner dan schriftelijk.

Middagactiviteit

Nagekomen bericht: er is ook weer een middagactiviteit. Op het programma staan een bezoek aan Wicked Wigs, daarna aan Industrial 52 (vintage, techniek, meubels, enz…) tenslotte aan de Woenselse markt en aansluitend volgt dan het Eten in het wild

Voor de middagactiviteit is het verzamelen om 14:30 bij buurthuis de Rondweg, aansluiten op basis van je tijd of interesse kan natuurlijk ook. Wil je meedoen op de middag of aan het eten, meld je dan voor vrijdagmiddag 17:00 uur aan bij José. Dat kan via facebook of via onze mailbox info@tgo4o.nl .

Kom je alleen ’s avonds, dan hoef je je niet aan te melden. Ons adres kun je natuurlijk al dromen: Buurtcentrum de Rondweg, Camphuysenstraat 1, 5615 KS Eindhoven.