Help mee om Discriminatie en Geweld te stoppen

Roze in Blauw
De politie wil ons helpen. Wat kunnen ze doen?

40% van alle transgender personen kijgt jaarlijks te maken met discriminatie en geweld, maar slechts 1% van alle gevallen wordt gemeld. Op onze T&T-avonden kent iedereen de verhalen, of heeft het zelf meegemaakt.
Dit was één van de belangrijkste gespreksonderwerpen toen Jannie en Evelien vorige maand een bezoek brachten aan de politie in Eindhoven. De politie wil graag met ons meedenken om de regio Eindhoven transvriendelijker te maken. Ze komen binnenkort ook weer eens onze avond bezoeken.

Help ons

De politie wil graag een verlanglijstje van ons, zodat ze weten waar transgender mensen tegenaan lopen en hoe ze ons kunnen helpen. Denk mee over dat verlanglijstje en meld incidenten (zowel aan TNN als aan ons), dan kunnen wij met een goed verhaal naar de politie en voor ons allemaal iets bereiken.

Middagactiviteit

Op zaterdag 3 maart staat als middagactiviteit het DAF-museum op het programma. Wil je mee? Meld je dan aan bij José! (Op Facebook of via info@tg040.nl.)

Eten in het Wild

Na het bezoek aan het DAF-museum wordt er gegeten bij restaurant Mt. Everest. Dat is dicht bij het buurthuis, dus parkeren kan gewoon bij de Rondweg. We gaan genieten van de spicy menukaart en daar gaan we lekker de tijd voor nemen. Mocht je geen tijd hebben voor de DAF, dan nog kun je hier makkelijk aansluiten.

Meld je even aan als je mee wilt eten, in verband met de reservering!

T&T-avond

Voor de avondactiviteit hoef je je niet aan te melden, iedereen is welkom op zaterdag 3 maart van 20:00 tot 01:00 uur in Buurthuis de Rondweg, Camphuysenstraat 1 in Eindhoven.