Als jij het voor het zeggen had…

Yasin Torunoglu
Wethouder Yasin Torunoglu

Als jij het voor het zeggen had, dan zou je het wel weten! Nou, dan hebben we goed nieuws, want we krijgen binnenkort de kans om van alles te zeggen. Jannie en Evelien gaan op 11 maart spreken met wethouder Torunoglu in Eindhoven. En op 10 april gaan ze, samen met Angela en José, in gesprek met de politie op het Feest van de Verbinding.

De politie wil graag met burgers en partners samenwerken aan veiligheid en leefbaarheid in de wijken. De doelstelling is met elkaar hierover in gesprek te gaan en afspraken te maken. Centrale vragen daarbij zijn: ‘Wat gaat goed’, maar vooral ‘Wat kan beter en hoe kunnen we dit samen realiseren’.

Geef ons input voor het gesprek

Vertel ons komende zaterdag wat jij in die gesprekken naar voren zou willen brengen, dan komen wij goed beslagen ten ijs! We moeten deze gelegenheid aangrijpen en als iedereen meedenkt, vergeten we geen belangrijke dingen die we moeten zeggen. Huiswerk dus!

Middagactiviteit en eten

Natuurlijk is er ook weer een middagactiviteit en die staat in het teken van het Carnaval. Ze beginnen bij de Gestelse Feestwinkel, gaan daarna naar Piet Hein Eek en teslotte eten bij Lundi. Wil je daar bij zijn, dan is het om 15:45 verzamelen bij het Buurthuis. En meld je, in verband met het reserveren, van te voren aan op info@tg040.nl of via een Facebook-berichtje aan José.

Zoete inval

Kom je alleen ‘savonds, dan hoef je je niet aan te melden. De deuren zijn open van 20:00 tot 01:00.

Wees niet verbaasd als sommige bezoekers zich, vanwege Carnaval, wat uitdosseriger hebben uitgedost dan anders. Maar dat hoeft niet, kom gewoon in de kleding die je prettig vindt, of verkleed je in onze kleedruimte. Je vindt ons, zoals altijd, in Buurthuis de Rondweg, Camphuysenstraat 1 in Eindhoven.