Win een visagiesessie

FakkelZaterdag is het weer zover: een gezellige T&T-avond in Buurthuis de Rondweg. Het zal om 20:00 uur, op het moment van de Dodenherdenking, nog wel niet druk zijn, maar we brengen in elk geval twee minuten in gepaste stilte door.

Het is altijd goed om erbij stil te staan dat wij in Nederland in vrede en vrijheid leven, terwijl dat lang niet overal zo is. Het is belangrijk om dat zo te houden, dus laten we allemaal respectvol met anderen omgaan, ook met mensen met wie we het niet eens zijn.

Visagie

Carin Dietvorst van Le Beau Cygne, die ons vorige maand zo’n interessant verhaal over permanente make-up heeft verteld, komt deze maand weer naar de T&T-avond. Dit keer om een visagiesessie te verloten onder de belangstellenden. Dan kun je ervaren hoe een ander met een frisse blik die mooie zwaan in je tevoorschijn tovert…

Middagactiviteit

Zwarte markt in het beursgebouw. Verzamelen om 14:00 bij de entree, of om 13:30 bij het buurthuis. Meld je voor de middagactiviteit in elk geval even aan bij José, via facebook of via info@tg040.nl .

Aanmelden?

Kom je alleen voor de avond, dan hoef je je niet aan te melden.