Kiezen of Delen

Aanstaande zaterdag valt er iets te kiezen in Eindhoven: ’s middags vergadert de Vereniging Genderdiversiteit in Buurthuis de Rondweg aan de Camphuysenstraat 1. Vanaf 13:00 is dat een interactief gebeuren, waarbij de leden samen bouwen aan de toekomst van de vereniging. (Als je nog geen lid bent, kun je je ook ter plaatse aanmelden; geen probleem!)

Middagactiviteit

Omstreeks 14:30 is het interactieve deel van de ledenvergadering achter de rug en verzamelen de deelnemers aan de middagactiviteit van TG040 zich bij het buurthuis. De deelnemers aan die middagactiviteit gaan de stad in, om te kijken bij de verschillende kringloopwinkels in Eindhoven. (Aanmelden via info@tg040.nl of met een berichtje op Facebook.)

Intussen worden op de ledenvergadering de punten afgehandeld die er nou eenmaal bij horen in een vereniging, zoals de financiële verantwoording, bestuursverkiezing en andere zaken waar de leden over beslissen. Een vereniging is een democratische organisatie, waarin de leden het voor het zeggen hebben.

De ledenvergadering is erg belangrijk, maar als je niet zo lang stil kunt zitten, kun je het interactieve deel van de vergadering combineren met de middagactiviteit van TG040. 😉

Mount Everest

Daarna komen de twee groepen weer bij elkaar om te gaan eten bij restaurant Mount Everest in de Gestelsestraat, op loopafstand van het buurthuis. Mount Everest is specialist op het gebied van de gerechten uit Bhutan, Nepal en Noord-India. We hebben daar al vaker gegeten na de ledenvergadering en dat bevalt erg goed.  (Aanmelden via info@tg040.nl of met een berichtje op Facebook.)

T&T-Avond

En dan is het weer tijd voor onze gezellige maandelijkse T&T-avond. Er worden deze maand geen speciale gasten verwacht, dus er is volop gelegenheid om (na) te praten en te genieten van een hapje en een drankje. Evelien verruilt dan de voorzittershamer voor de laptop en het mengpaneel en zorgt voor de muziek.

Voor de avond hoef je je niet aan te melden, we zijn gewoon open van 20:00 tot 01:00 uur.