Wij gaan in oktober verhuizen

Wijkgebouw Gestel
Vanaf oktober zitten we in Wijkgebouw Gestel

Zoals jullie al hebben kunnen lezen, moeten we gaan verhuizen. Onze nieuwe locatie wordt: Wijkgebouw Gestel aan de Boccherinilaan 6. Met ingang van 5 oktober zullen de maandelijkse T&T-avonden daar gaan plaatsvinden.

5 oktober wordt een try-out, de feestelijke opening vindt plaats op 2 november. We hebben een persbericht laten uitgaan om iedereen op de hoogte te brengen. In augustus en september gaan de bijeenkomsten nog gewoon door op de oude locatie.

Bij Wijkgebouw Gestel vinden op de eerste zaterdag van de maand ook andere activiteiten plaats. Dat hoeft geen probleem te zijn, want in de ruimte waar onze avonden plaats vinden, kunnen we nog steeds dezelfde veilige omgeving creëren die we gewend zijn. Alleen op de gang, of bij de ingang kun je mensen tegenkomen die voor één van de andere activiteiten komen. Dat is geen nadeel, het is juist goed: het bevordert de integratie van de transgenders met de andere wijkbewoners.