Gewoon in De Rondweg

Buurthuis de Rondweg
Onze avonden vinden nog tot en met september plaats in Buurthuis de Rondweg

Het was heel erg schrikken toen we vorige maand hoorden dat we na september niet meer terecht kunnen in Buurthuis de Rondweg. We hebben veel reacties gekregen met suggesties voor alternatieven. Dat is heel fijn, daar blijkt uit dat onze bezoekers graag willen dat we doorgaan.

Deze maand hebben we goed nieuws: we hebben een nieuwe locatie gevonden en daar gaan we in oktober beginnen. Meer details daarover worden binnenkort bekend gemaakt.

Middag

Zoals gewoonlijk gaat José al ’s middags op stap met een groepje mensen. Het is de bedoeling om te gaan picknicken aan het water in het Ton-Smitspark, bij het zandstrandje onder het gebouwtje van het Stratumse Sint-Jorisgilde, aan de overkant van het prehistorische dorp.

Als je daaraan wilt meedoen, neem dan een gevulde picknickmand of -tas mee en meld je even aan bij José via een privéberichtje op Facebook, info@tg040.nl of desnoods via WhatsApp. (Als je durft, neem dan ook je bikini mee…)

Avond

Tot en met september zitten we dus nog gewoon lekker in Buurthuis de Rondweg. Aanstaande zaterdag hebben we geen groot thema om te bespreken, maar naar verwachting worden er wel wat spulletjes uitgestald op het biljart, om te kopen of om weg te geven. Daar is trouwens altijd plaats voor: heb je zelf (mooie) dingen die bijvoorbeeld niet passen of zo, dan is het een goed idee om die gewoon mee te brengen, zo helpen we elkaar.

Voor de avond hoef je je niet aan te melden je bent welkom van 20:00 tot 01:00 uur.

Tot zaterdag!