We zijn nog niet verhuisd

Het is even opletten aanstaande zaterdag: we hebben al wat publiciteit gemaakt over onze nieuwe locatie, maar we zijn nog niet verhuisd! Je vindt ons dus, zoals altijd, in Buurthuis de Rondweg aan de Camphuysenstrrat 1 in Eindhoven.

Middagactiviteit

José heeft voor onze “middagploeg” al een activiteit gepland: poolbiljarten bij snooker & poolcentrum Woensel. Het is daar verzamelen om 15:30. Wil je meedoen, laat het dan even weten via Facebook of via info@tg040.nl.

Eten in het Wild

Na het biljarten is het 18:00; tijd om uit eten te gaan, dit keer bij chinees restaurant Sun On, aan de Elckerlycklaan 71. Ook voor het eten moet je je even aanmelden, zodat ze bij het restaurant weten hoeveel gasten er komen.

T&T-avond

En dan onze vaste avondactiviteit, de T&T-avond. We genieten deze en volgende maand nog even van onze vertrouwde locatie. Volgens het weerbericht wordt het zaterdag 24 graden en blijft het droog, dat zou een mooi moment zijn om nog eens op de binnenplaats achter het buurthuis te zitten…