Zaterdag Eindhoven Pride

Click here for English

Op zaterdag 8 juni is Eindhoven Pride. Dus gaan we ’s middags samen de straten van Eindhoven vullen met kleur, liefde en vooral heel veel plezier! En we sluiten af met een T&T-avond bij Las Salinas.

Lieve vriendinnen,🌈 Kom zoals je bent: stralend, uniek en trots! 🌈 

Trek je glitters aan, stof je regenboogvlag af en laat je beste dansmoves zien, want het is weer tijd voor Pride! Angela neemt het heft in handen en staat om 13:30 uur bij het begin van de route. Dresscode: alles wat sprankelt, glittert en je ware zelf weerspiegelt! Vergeet niet je goede humeur en je beste lach mee te nemen, want samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Of je nu komt voor de parade, de muziek, de geweldige sfeer of gewoon om jezelf te zijn: iedereen is welkom en geliefd! Laten we samen vieren, dansen, lachen en elkaar steunen. Want liefde is liefde, en Pride is voor iedereen! Kijk voor route en programma op www.eindhovenpride.nl Er wordt deze maand geen restaurant geboekt want er zijn voldoende eetgelegenheden en als je mee wilt kun je gewoon aanschuiven! 

Vanaf 20:00 uur is iedereen weer van harte welkom bij Las Salinas in Veldhoven!

.

Saturday Eindhoven Pride

On Saturday June 8th, Eindhoven Pride is here. So so in the afternoon we will fill the streets of Eindhoven with color, love and above all lots of fun! And after that we go to Las Salinas for our usual T&T-evening.

Dear friends,🌈 Come as you are: radiant, unique and proud! 🌈

Put on your glitter, dust off your rainbow flag and show your best dance moves, because it’s time for Pride again! Angela will take charge and will be at the start of the route at 13:30. Dress code: everything that sparkles, glitters and reflects your true self! Don’t forget to bring your good mood and your best laugh, because together we will make it an unforgettable day!

Whether you come for the parade, the music, the great atmosphere or just to be yourself: everyone is welcome and loved! Let’s celebrate, dance, laugh and support each other together. Because love is love, and Pride is for everyone! Check the route and program at www.eindhovenpride.nl. No restaurant will be booked this month because there are enough places to eat and if you want to join, you can just join us!

From 8:00 PM everyone is welcome again at Las Salinas in Veldhoven!