Oproep van de EO

Beste TG040

 

Momenteel zijn wij bezig met de voorbereiding van het nieuwe NPO 1-programma “Face to Face”. Een tv-programma waarin mensen zich op bijzondere wijze verzoenen met een belangrijk persoon, na een langlopend conflict. Ze kunnen elkaar uit het oog zijn verloren of nog regelmatig contact hebben, maar de relatie is ontwricht door bijvoorbeeld een ruzie, beschuldiging of misverstand in het verleden.

 

Aangezien praten eerder geen oplossing is gebleken, gaan mensen in Face to Face eerst minutenlang tegenover elkaar zitten, zónder te praten – een beproefde methode in veel soorten therapie. Het initiatief daartoe komt altijd van één van de twee. Hij of zij heeft aangegeven weer contact te willen, maar heeft daar hulp bij nodig. De ander heeft toegestemd hier aan te willen meewerken.

 

We zoeken nog mensen die zouden willen meewerken aan dit programma en zo een nieuwe stap durven te zetten. Gezien jullie werkveld lijkt het mij prachtig om ook een transgender binnen het programma te hebben, immers kan er nooit genoeg aandacht hiervoor zijn.

Is het mogelijk dat u binnen uw contacten polst of er eventuele interesse is in deelname aan het programma, zodat wij – met hun goedkeuring- contact met hen kunnen opnemen?

 

Ze kunnen mij mailen op janetta.ubbels@flaremedia.nl

 

Het programma wordt vanaf eind september uitgezonden door de EO en het zal gepresenteerd worden door Bert van Leeuwen.

Op onderstaande link staat een oproep, zodat u een betere indruk kunt krijgen van het programma.

Ik hoor graag van u en alvast vriendelijk bedankt,

 

Janetta Ubbels

Redacteur Flare Media