Looplessen

Met pumps aan je voeten ga je vanzelf mooier lopen

Aanstaande zaterdag is het 2 juni, tijd voor onze maandelijkse bijeenkomst in Buurthuis de Rondweg hier in Eindhoven.

Middagprogramma: winkelen

Voor de liefhebbers is er ’s middags al van alles te doen (verzamelen 13:45 bij buurthuis De Rondweg):

  • Op speciaal verzoek starten we bij Wicked Wigs
  • Daarna gaan we leuke winkeltjes kijken op Strijp-S
  • Dan gaan we boodschappen doen voor de picknick
  • En tenslotte gaan we die boodschappen ook opeten!

Of we gaan eten in het Dommelplantsoen of gewoon op Strijp-S blijven, dat zien we zaterdag wel. En bij slecht weer wijken we uit naar Juffrouw Tok.

Als je er ‘middags bij wilt zijn is het (heel) verstandig om je van te voren aan te melden bij José via Facebook of op ons emailadres info@tg040.nl

Avondprogramma: lopen

Voor het avondprogramma hoef je je niet aan te melden, je bent gewoon vanaf 20:00 uur welkom in ons buurthuis in de Camphuysenstraat.

Vorige maand heeft José al een select groepje leren lopen als een dame en deze maand gaat ze daarmee door. Je kunt nog zulke mooie kleertjes en make-up dragen als je wilt, wanneer je je daarbij beweegt als een bootwerker, is het totaalplaatje nog niet in balans.

Verder zijn vanavond de foto’s te zien die in april zijn gemaakt.

Natuurlijk hebben we ook weer onze kleedruimte, de mediatheek, gezelligheid en muziek. DJ Albert is helaas niet meer beschikbaar, maar vorige maand heeft Evelien al bewezen dat ook zij voor fijne muziek kan zorgen!

Privacy

Groen hangslot
Privacy by design, weinig organisaties kunnen dat zeggen.

O, en hoe zit het met de privacy? Die is, als vanouds, gewaarborgd. Privacy heeft bij transgenderorganisaties altijd al een belangrijke rol gespeeld. Op transgender-zijn rustte in het verleden een groot taboe en dus is er van het begin af aan uiterst voorzichtig omgesprongen met persoonsgegevens.

We hebben nu zelfs een heus Privacybeleid! De nieuwe wetgeving eist “privacy by design”. En toen we er dieper over gingen nadenken, ontdekten we dat wij van het begin af aan gewerkt hebben met “privacy by design”! Eigenlijk zijn er weinig andere organisaties die dat kunnen zeggen!