Oktoberfest op onze nieuwe locatie

Het is zover: aanstaande zaterdag zitten we op onze nieuwe locatie,  Wijkgebouw Gestel aan de Boccherinilaan 6 in Eindhoven.

Middagactiviteit

Ben je ‘smiddags al in de stad, dan kun je met José meegaan op haar tocht langs de Atelierroute. Zie http://www.atelierroute-eindhoven.nl/. Kijk daar of er bepaalde ateliers bij zijn waar je graag naartoe wilt. José maakt een overzicht van adressen die met de auto makkelijk te doen zijn of bij elkaar in de buurt zijn. Waar we uit gaan eten, hangt af van waar we dan zijn…
Wil je mee, meld je dan aan via info@tg040.nl, of stuur josé een privébericht op Facebook.

Oktoberfest

En dan is het tijd voor het uitproberen van onze nieuwe ruimte. Daar doen we wat we elk jaar doen in oktober: wie dat wil, komt in dirndl-jurk of in lederhosen. Voel je niet verplicht, wij houden niet van strikte dresscode’s, maar het is gewoon erg leuk om mee te doen.

Wat verandert er?

Je zult merken dat er aan de bar meer keus is dan we vroeger hadden bij Buurthuis de Rondweg. De prijzen voor de meeste dranken zijn gelijk gebleven, maar sommige frisdranken zijn in prijs verlaagd.

Er is ook een kleedruimte beschikbaar. Die gaat voortaan op slot als hij niet gebruikt wordt, dus je spullen liggen veilig. De sleutel is bij de kassa op te halen.

Waar en Wanneer?

Wijkgebouw Gestel
Onze nieuwe locatie: Wijkgebouw Gestel

We zitten dus in Wijkgebouw Gestel aan de Boccherinilaan 6 in Eindhoven. Om 20:00 uur gaan we beginnen, zoals altijd.

Je steekt het pleintje voor het gebouw over, de ingang zit links onder de luifel. Na de voordeur ga je meteen rechtsaf onze ruimte binnen. En daarbinnen vind je al meteen een vertrouwd gezicht achter onze nieuwe kassa.

De rest wijst zich vanzelf. Kom je voor het eerst, geef dat dan even aan bij de kassa, dan komt één van onze gastvrouwen je wegwijs maken.