Met TG040 naar het nieuwe jaar

We hadden het ons zo anders voorgesteld: een gala-avond met verkiezing, een gezellige bijeenkomst met Sinterklaas en straks weer een sprankelende nieuwjaarsreceptie. Maar het zit er allemaal niet in.

De beste wensen

Wat we in elk geval wel kunnen doen, is al onze bezoekers en volgers heel prettige feestdagen en een voorspoedig 2021 toewensen. Het valt misschien niet mee, in je eentje, maar we brengen nu offers om volgend jaar weer wél te mogen knuffelen onder de kerstboom!

Nog even zakelijk…

Begin dit jaar (2020) is het Wijkgebouw Gestel geconfronteerd met prijsverhogingen van haar leveranciers en heeft daarom haar prijzen conform moeten verhogen. Wij hebben deze verhogingen niet gevolgd voor onze bezoekers, maar kunnen dat niet blijven volhouden. Ook door Corona hebben we dit jaar met verlies gedraaid. Voor het komende jaar (2021) gaan we nu toch de prijs van de consumptiemunten verhogen naar €1,10. We hadden dit graag willen aankondigen op de avonden van november en december, maar die konden, zoals jullie weten, niet doorgaan.

Tot ziens in 2021

Wanneer we weer verder gaan met onze contactavonden is vooralsnog onzeker. In ieder geval kan onze gebruikelijke nieuwjaarsreceptie in januari 2021 door de lockdown ook niet plaatsvinden.