Heksen, Dirndls en Huidverzorging

Het wordt zaterdag een drukke dag. Natuurlijk is het weer tijd voor ons jaarlijkse Oktoberfest, maar er staat nog veel meer op het programma. Je hebt twee keer een kans om een voordracht van Skinlab Eindhoven bij te wonen, je kunt je laten opmaken en je kunt op bezoek gaan bij een Heuse Heks. En dan is er ook nog een ledenvergadering.

Middagactiviteiten

’s Middags zul je moeten kiezen: in het wijkgebouw vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging Genderdiversiteit plaats, maar tegelijk gaat onze José met een groepje mensen op bezoek bij een heuse heks.

Hekserij

Deze middag gaan we naar het Kruidenheksje in Eindhoven voor een workshop edelstenen. Hierbij moet je denken aan:

  • Waar zijn ze voor
  • Welke past bij jou
  • Hoe moet je ze onderhouden

Om je te helpen gaan we dan ook pendelen.

We gaan ons gedurende 2,5 uur vermaken voor slechts €15,- pp. Graag aanmelden bij José of via de gekende tg040-kanalen. We worden om 15:00 verwacht bij Het Kruidenheksje. Geldropseweg 80. Gratis Parkeren is mogelijk bij de Gabriël Metsulaan. Vandaar is het nog 10 minuutjes lopen.

Op bijgevoegde foto een voorbeeld van een hanger en oorbellen die José van bergkristal heeft gemaakt voor meer innerlijke rust om beter te kunnen slapen.

Ledenvergadering

Tegelijk met de middagactiviteit vindt in het wijkgebouw de ledenvergadering van de Vereniging Genderdiversiteit plaats. Het is nog niet te laat om lid te worden en daaraan mee te doen!

De vergadering begint met een voordracht van SkinLab Eindhoven, die ’s avonds nog een keer wordt herhaald, maar dan met een andere presentator.

Eten in het Wild

Na de middagactiviteiten komen de beide groepen bij elkaar om gezamenlijk te gaan eten bij The Ottoman.

CoronaCheck-app

Vorig jaar waren we verplicht om onze bezoekers te laten reserveren, dit jaar gelden nieuwe maatregelen.

Sinds 25 september geldt, dat voor het bezoek aan evenementen een coronatoegangsbewijs verplicht is. Dat kan een negatief testbewijs, een genezenverklaring of een vaccinatiebewijs zijn, telkens in de vorm van een QR-code, samen met een id-bewijs.

Zorg dat je die dingen paraat hebt.

Oktoberfest in de grote zaal

Het avondprogramma begint om 20:00 uur. We zijn gewend om meteen rechtsaf te slaan als we het wijkgebouw binnen komen, maar dat is deze maand niet de bedoeling. De ruimte waar we normaal zitten is verhuurd voor een privéfeest en wij zitten in de grote zaal. Dus loop gewoon rechtdoor als je binnenkomt, dan wijst het zich vanzelf.

Dirndljurken en lederhozen worden op prijs gesteld!

SkinLab

SkinLab Eindhoven komt die avond een presentatie geven over de verzorging van de huid. Daarbij een stukje over make- up en wat de voordelen zijn van het gebruik van minerale make-up. En ook over permanente ontharing.

Er komt ook een make-up artist mee die degenen die dat willen in de make-up kan zetten.