Interviewees gezocht

Beste,

Ik stuur jullie dit bericht omdat ik op zoek ben naar interviewees voor het veldwerk dat ik dit semester aan het doen ben voor m’n research master social sciences aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben op zoek naar LHBTQs (ofwel mensen die niet hetero en/of cisgender zijn) die in Nederland contact gehad hebben met psychische gezondheidszorgprofessionals (zoals een psycholoog of psychiater), die hun ervaringen hierover met mij zouden willen delen. 

Natuurlijk is het interview volledig anoniem en ik zal niet ingaan op de reden dat iemand bij een psycholoog/psychiater terecht kwam als iemand zich hier niet comfortabel bij voelt.

Zouden jullie mijn bericht misschien willen/kunnen delen in jullie netwerk? Of kennen jullie toevallig iemand die bij de doelgroep van mijn onderzoek hoort die mee zou willen doen? Ik hoor graag van jullie (ook als jullie nog aanvullende vragen hebben)!

Met vriendelijke groet,

Elise

e.terelst@live.nl