Gezellig

Vorige maand waren we voor het eerst in lange tijd weer open, en dat was een groot succes! Er waren ook veel activiteiten op die avond, misschien zelfs een beetje te veel. Als tegengif deze maand nou eens geen speciale activiteit, gewoon gezellig buurten met de meiden. Dat is wat veel van onze gasten gewoon het liefste doen.

Middagactiviteit

Hoe jij je voelt komt o a. door hoe je eruit ziet en door de reacties van anderen op jouw verschijning. Het mooiste zijn altijd de spontane complimenten van wildvreemden. Bij Ziazan in Weert (Molenveldstraat 153, unit 23, Ziazan.nl) gaan we een paar uurtjes besteden om je bewust te maken van jouw uiterlijk en hoe dat wellicht beter en natuurlijk vrouwelijker kan.

We kijken naar je stijl, kleur en bijvoorbeeld details zoals je taille en wat je daarmee kunt doen.
Als je vragen hebt: breng ze mee. Wil je wat proberen met je kleding: breng ze mee, omkleden ter plaatse is mogelijk. Je plezier: breng mee! Een goede vriend(in): gezellig! Dus niet alleen maar erover praten, maar vooral ook ermee bezig zijn.
Deze jouw-stijl-workshop duurt van 15:30 tot 17:30 en kost €15,- pp.

Eten in het Wild

Aansluitend gaan we op loopafstand in Weert uit eten.
Er is plaats voor 10 personen. Aanmelden kan bij José via social media of via info@tg040.nl.
Daarna gaan we weer naar de contactavond in Eindhoven.

Avond

Aanstaande zaterdag staat er op onze contactavond geen bijzondere activiteit op het programma. En dat betekent dat we al onze aandacht kunnen richten op elkaar. We kunnen heel veel leren van de bezoekers van de avonden. We hebben allemaal een uniek verhaal, maar je hoort ook altijd dingen die je van jezelf herkent. We zitten tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje.