In de boot genomen

TG040 gaat er dit najaar weer als vanouds tegenaan. Dat begint op zaterdag 3 september met een boottocht in de Biesbosch. Maar ook de komende maanden staan er leuke activiteiten op het programma, zoals ons Oktoberfest (dit jaar met levende muziek) en in november de traditionele gala-avond (mèt verkiezing).

Zaterdagmiddag

We gaan uit varen in de Biesbosch op “De Toekomst“, het schip van kapiteina Babs. Aan boord is voldoende plek om jezelf te zijn. Neem gerust zwemkleding mee want er zal gelegenheid zijn om van boord te springen. (en natuurlijk ook om weer aan boord te komen). Een handdoek en droog haarwerk komen wellicht ook van pas…

Mocht het regenen, ook dan zal het aan boord aangenaam toeven zijn: vanuit de stuurhut is er mooi uitzicht en de gesprekken met kapteina Babs blijven net zo hartelijk. Er is voldoende ruimte aan boord voor spelletjes. Misschien heb jij ook wel wat leuks in de kast liggen?

Praktische info voor als je mee wilt:

  • Meld je van te voren aan, en kom dan ook echt; we wachten op je!
  • Verzamelen om 13:00 bij het gebouw van wsv Drimmelen
  • Parkeergelegenheid is er volop

Uit eten

Het uit-eten zal ergens in de jachthaven van Drimmelen gaan gebeuren. De eet-aansluiters komen rond 18:00 naar Restaurant de Zuiderklip. Mochten we daar niet terecht kunnen dan lopen we vandaaraf naar een ander setje eettafels… Eens kijken of ze in restaurant De Zuiderklip dat echte belgische steppegras werkelijk zo goed kunnen serveren.

’s Avonds rijden we weer naar Eindhoven. Kijk even of je met iemand wilt carpoolen. Gebruik hiervoor de app-groep of reageer op onze fb.

Avondprogramma

Zoals jullie gewend zijn, is er weer een contactavond in Gemeenschapshuis Genderdal.

Voor de avond hoef je je niet aan te melden, je bent welkom van 20:00 tot 01:00 uur.

Op het biljart ligt (elke maand een andere) selectie van boeken uit onze bibliotheek om in te zien en/of om te lenen. Ben je op zoek naar een specifiek boek, of onderwerp, en ligt dat er niet bij? Vraag het dan even aan één van de gastvrouwen.

Er zal ook een aantal damestassen liggen. Deze zijn gratis. Spreek José aan als je iets wilt weten over dit onderwerp.

Verder komt er een bijzondere bezoeker met op zijn schouder een wat kleinere nog bijzonderder-dere bezoeker. Die is zooo cute… Daar zal gegarandeerd over gepraat gaan worden.