Doe maar gewoon

Click here for English

Kom op 5 augustus gewoon naar TG040. Natuurlijk, we weten het: half Eindhoven gaat naar Park Hilaria, de helft van de LHBTI-community gaat naar de Pride in Amsterdam en 50% van de Nederlanders is op vakantie. Wat blijft er dan voor TG040 over? Precies: drie keer de helft!

In juli en augustus is er zoveel te doen. Er is de roze woensdag bij de Vierdaagse in Nijmegen, de roze maandag op de Tilburgse kermis, het Zomercarnaval in Rotterdam, de Pride in Amsterdam en de Eindhovense kermis, Park Hilaria. Wij doen lekker gewoon, dat is al gek genoeg!

Middag en Eten

Net als vorig jaar is het weer Feest bij Angela, compleet met BBQ. Laat van te voren weten of je komt, dan kunnen we daar rekening mee houden bij het inkopen.

Avond

’s Avonds is iedereen vanaf 20:00 weer welkom in Eindhoven bij Gemeenschapshuis Genderdal om gezellig te keuvelen…

Foto Gemeenschapshuis Genderdal
Gemeenschapshuis Genderdal

Just as usual

Please come and join us on August 5th. Of course we know: half of the Eindhoven population goes to Park Hilaria, half the LHBTI-community is going to the Pride in Amsterdam and 50% of all people in The Netherlands is on vacation. So what is left for TG040? Indeed: a gracious plenty!

There is so much to do in July and August. There is the Pink Wednesday during the Four Day Marches in Nijmegen, the Pink Monday in Tilburg The Summer Carnaval in Rotterdam, the Pride in Amsterdam etcetera… But TG040 is just as usual, rare enough as it is!

Afternoon and Dinner

Just like last year there is a party at Angela’s, including a BBQ. Please let us know whether you are coming, so that we can plan for the catering.

Evening

In the evening, everybody is welcome again in Gemeenschapshuis Genderdal, starting at 8PM for chatting and chilling…