Dames met ballen

Click here for English

LET OP met ingang van maart zijn de middagactiviteit en contactavond op de tweede zaterdag van de maand!

Doe je haar in een knot , trek je meest modieuze bowlingschoenen aan en laat die competitieve geest ontwaken, want we gaan bowlen als een stelletje baanbrekende meiden!

Op zaterdag 9 maart steken we de vingers in de juiste gaten en bekogelen we vanaf 15:30 uur gedurende een uur de kegels op de Flying-bowlingbaan in Veldhoven. Goede kans dat de spares en de strikes ons weer om de oren vliegen. Diegene die dit als toeschouwer wil aanschouwen of zich als coach wil inzetten, is natuurlijk ook van harte welkom!

Laten we afspreken er rond 15:00 uur te zijn.

Daarna gaan we een paar straten verder om 17:30 uur bij mexicaans restaurant Las Salinas aanleggen om ons culinair onder te dompelen in deze heerlijke keuken. Uiteraard streven we ernaar om 20:00 uur bij de contactavond te zijn om daar zowel het bowlingspel als de mexicaan te evalueren! Laat even weten of je er bij bent en of je mee bowlt en/of mee-eet. Gr. Babs.

Ladies with Balls

PLEASE NOTE: As of March, the afternoon activity and contact evening will be on the second Saturday of the month!

Put your hair up in a bun, put on your most fashionable bowling shoes and awaken that competitive spirit, because we’re going bowling like a bunch of trailblazing girls!

On Saturday, March 9, we will put our fingers in the right holes and hit the pins at the Flying bowling alley in Veldhoven for an hour from 3:30 PM. There’s a good chance that spares and strikes will hit us again. If you just to watch this as a spectator or a coach you are, of course, also very welcome!

Let’s be there around 3:00 PM.

Afterwards we will stop a few streets further at 5:30 PM at the Mexican restaurant Las Salinas to immerse ourselves in its delicious cuisine. Naturally, we aim to be at the contact evening at 8:00 PM to evaluate both the bowling game and the Mexican! Please let us know if you will be there and if you will be bowling and/or eating along. Gr. Babs.