Mooi weer T&T

Eindelijk gerechtigheid! Het kwik stijgt, de wolken trekken op en we kunnen onze zomerkleertjes uit de mottenballen halen. Maar, weer of geen weer, de eerste zaterdag van elke maand is onze ontmoetingsavond voor transgender mensen in Buurthuis de Rondweg, Camphuijsenstraat 1 in Eindhoven. Zaterdag 7 mei vanaf 20:00 uur is iedereen weer welkom.

14:00 Vergadering

Maar er zijn nog meer activiteiten op die dag. Vanaf twee uur vergadert de Vereniging Genderdiversiteit in het buurthuis. Voorafgaand aan de vergadering is er een interessante presentatie van Eveline v.d. Putte, die bezig is met een project over Transgender Ouderen, samen met Roze 50+ Nederland en Empowerment Foundation. Ze werkt daarvoor aan het optekenen van een 20-tal levensverhalen van transgender ouderen in boekvorm.

Als je belangstelling hebt, kom dan gewoon naar die vergadering en wordt meteen lid, dan kun je gelijk meedoen in deze voor transgender mensen zo belangrijke vereniging. (Dat kost je maar 20 Euro per jaar.)

18:00 Eten in het Wild

Omstreeks 18:00 uur is het weer tijd voor het “Eten in het Wild”. Na de vergadering blijft er altijd wel een groep leden in Eindhoven eten, dus die sluiten zich dit keer aan bij de groep die altijd al met Jose uit eten gaat. En daarna komen ze allemaal naar de T&T-avond, dus dat wordt weer een gezellige drukte.

Wil je niet meevergaderen, maar wel meedoen aan het eten, meld je dan van te voren (uiterlijk vrijdag om 17:00 uur) aan op info@TG040.nl of rechtstreeks bij Jose.

20:00 T&T-avond

Om 20:00 gaan dan de deuren open voor onze vaste maandelijkse bijeenkomst. Zoals altijd is er gezelligheid en muziek in de barruimte, de mediatheek in de Graffiti en een kleedruimte, waar je je kunt omkleden als je dat wilt. Durf je niet in dat luchtige zomerjurkje over straat, dan trek je het toch gewoon pas op de avond zelf aan? De mogelijkheid is er.

Als je voor het eerst komt, geef dat dan even aan bij de kassa, dan komt een van onze gastvrouwen je wegwijs maken. De gastvrouwen staan trouwens altijd klaar voor jullie vragen en opmerkingen, ook als je niet voor het eerst komt.

In de Graffiti wordt deze maand ook een standje opgesteld met informatie over de Vereniging Genderdiversiteit. Een mooie gelegenheid om daar meer over te weten te komen en je aan te sluiten als lid.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *