Hoe liggen transgender mensen in de markt?

marktZoals jullie weten gaat de T&T-avond in Eindhoven altijd door. Ook in de vakantie. Wisten jullie trouwens dat het buurthuis in de zomermaanden officieel gesloten is? Alleen voor onze maandelijkse bijeenkomsten wordt daarop een uitzondering gemaakt. Dus als je niet in een ver buitenland zit op zaterdag 2 juli, maak dan gebruik van dit voorrecht en komt naar Buurthuis de Rondweg in de Camphuysenstraat in Eindhoven. De zaal gaat open om 20:00 uur.

En wil je ’s middags al komen genieten van de stad, sluit je dan aan bij onze middagactiviteit: een gezellig bezoekje aan de Catharina markt in downtown Eindhoven. Geen verwachtingen, maar volgens de recensies schijnt het leuk te zijn voor de marktgevoeligen en kraampjesjaagsters onder ons. Of gewoon om weer eens wat anders te doen.

Naderhand natuurlijk weer ergens wat eten. We weten nog niet precies waar en hoe laat precies, want als we de markt snel gezien hebben, wandelen we wellicht de stad in en dan zien we wel waar we gaan eten. Als je wilt meedoen, neem dan even contact op met José of schrijf naar info@tg040.nl, ook als je alleen mee wilt eten, dan kunnen we wat afspreken voor een plaats en tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *