Die pruik past ons allemaal

Zaterdag is het weer tijd voor onze maandelijkse bijeenkomst. De vakanties zijn weer voorbij, dus we verwachten een grotere opkomst dan vorige maand.

’s Middags Smullen

Soms is het te warm, dan regent het weer te hard of er zijn andere problemen, maar bij de middagactiviteit willen we toch vooral… Naar buiten. En dat komt goed uit, want dit weekend is er Lepeltje-Lepeltje in het Anne Frankplantsoen. Daar gaan we op zoek naar de mobiele keukens en het muzikale programma. Een gezellig festival met een marktje en eten erbij.
Mocht het weer toch roet in dat lekkere eten gooien, dan is er als alternatief Errorist in het Van Abbemuseum.
In elk geval is het om 14:00 uur verzamelen bij het Buurthuis. Als je mee wilt doen, meld je dan aan bij José via Facebook of via onze mail: info@tg040.nl.

’s Avonds Krullen

Aan de slag met pruiken
Pruiken kijken en uitproberen

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat we uitgebreid aandacht aan pruiken hebben besteed. Hoog tijd om de kennis eens op te frissen en te kijken of er leuke nieuwe dingen te vinden zijn. We weten allemaal wel hoe belangrijk een pruik is voor je outfit.

De dames van Wicked Wigs komen zaterdag weer hun spullen uitstallen op en rond het biljart. Daar valt altijd wat te leren. Ze kunnen ook goed advies geven over welke pruik het beste bij je past.

Kom je alleen de avond bezoeken, dan hoef je je niet aan te melden. De deur van Buurthuis de Rondweg staat zaterdag voor jullie open van 20:00 tot 01:00. Tot dan!