Unbeschreiblich weiblich

Dieter Reiter opent het Oktoberfest
Eins… Zwei… O’zapft is!

Met twee welgemikte slagen op de kraan van het eerste biervat heeft Oberbürgermeister Dieter Reiter van München het Oktoberfest 2018 officieel geopend. En voor het derde jaar op rij staat de oktobereditie van onze T&T-avond in het teken van het Oktoberfest.

Unbeschreiblich weiblich
Unbeschreiblich weiblich

Niet dat wij nou van die grote bierdrinkers zijn, maar veel van onze bezoeksters vinden het maar wat fijn om één keer per jaar te mogen pronken met hun lichaam in zo’n fraaie dirndl-jurk. Dat voelt nou eenmaal unbeschreiblich weiblich. En lederhosen zijn natuurlijk unzertrennlich männlich!

Schrik niet: het is geen verplichte dresscode, maar het is elk jaar toch weer verrassend leuk om te zien hoeveel mensen eraan meedoen.

Permanente ontharing

Het is alweer jaren geleden dat Eefje Wouters van de Praktijk voor huid- en oedeemtherapie bij ons te gast was. Zij is het die Evelien bevrijd heeft van de laatste misplaatste haartjes. Zaterdag komt ze uitleg geven over de mogelijkheden voor permanente ontharing en ze brengt haar apparatuur mee!

Zij vertelt daarover het eerlijke verhaal, geen reclamepraatje, zoals je dat soms hoort van beunhazen die zich ook een laserapparaat hebben aangeschaft.

Ledenvergadering

Er is de hele dag activiteit in Buurthuis de Rondweg, want ‘s middags, vanaf 14:00 uur,  vindt er de ledenvergadering van de Vereniging Genderdiversiteit plaats. De club waar natuurlijk alle transgendermensen en sympathisanten lid van moeten zijn. Het is nog niet te laat, je kunt je zelfs nog ter plekke aanmelden en meevergaderen.

Atelierroute

Ook voor niet-leden is er die middag wat te doen, want om 14:30 verzamelt zich bij het buurthuis een groepje rondom José, die al heeft aangekondigd dat ze de hele dag in dirndl-outfit gaat vieren. Je bent dus niet de enige! Zij gaan enkele adressen van de atelierroute bezoeken. (http://www.atelierroute-eindhoven.nl/) Wil je mee, meld je dan even aan via Faceboek of via info@tg040.nl.

Eten in het Wild

Tegen etenstijd, om half zes, komen beide groepen dan weer bij elkaar om gezellig te gaan smikkelen bij restaurant Mount Everest.