Het is tijd, de hoogste tijd

Buurthuis de Rondweg
Voor het laatst in Buurthuis de Rondweg

Het is tijd om te gaan, het buurthuis gaat dicht. Nog één keer mogen we genieten van de geweldige locatie Buurthuis de Rondweg. Volgende maand staan we op onze nieuwe plek.

 

Middagactiviteit

Voor de middagactiviteiten maakt dat niet zoveel verschil, die gaan gewoon door zoals het altijd is geweest. En gelukkig kan José daar ook weer bij zijn. Deze maand gaan we naar de Philips-fruittuin Wielewaal, waar we zelf appels en peren mogen plukken. Gewoon lekker recht van de boom! https://www.thisiseindhoven.com/…/uitagenda/…/appelplukdagen. Verzamelen aan de Oirschotsedijk 14 in Eindhoven om 15:00. Zie ook  https://philipsfruittuin.nl/ . We gaan daar ook eten, dus als je later komt om alleen maar mee te eten: kom naar de Philips-fruittuin en sluit gewoon aan…. Graag van te voren aanmelden via info@tg040.nl of rechtstreeks bij José op Facebook.

Het laatste rondje

Vanaf 20:00 is iedereen weer welkom bij Buurthuis de Rondweg. Er ligt daar een geschiedenis van meer dan dertig jaar T&T-avonden. Er liggen daar veel mooie herinneringen. Herinneringen aan Yvon, aan Sylvia en aan Silvia… Aan DJ Albert. En natuurlijk aan de trouwe medewerkers van het buurthuis, Albert, Joop, Dorothé, aan veel vrijwilligers achter de bar Gonnie, Gerrie, Remie… Te veel om echt allemaal op te noemen.

We sluiten af met de bekende muziek die DJ Silvia altijd draaide aan het eind van de avond:

Het is tijd, de hoogste tijd
U wordt bedankt voor dertig jaren gezelligheid
Ja, dag mevrouw en dag meneer
Wij komen niet meer

Veel mensen zullen tranen in de ogen hebben, dus kom ons alsjeblieft troosten.