Voor herhaling vatbaar

Vorige maand was het op onze T&T-avond, ondanks de anderhalve meter afstand, erg gezellig. We hoeven ons dus geen zorgen te maken, we hebben al bewezen dat het kan. We hadden een keurige lijst van alle aanwezigen om een bron- en contactonderzoek te doen als het nodig was, maar die lijst kan alweer weg: er waren geen besmettingen!

Er waren mensen die vorige maand nog niet durfden te komen, maar dat gaat al beter: ze komen deze maand wèl. Het zou dus weleens druk kunnen worden.

Middagactiviteit

Er is ook weer een middagactiviteit: bowlen vanaf 16:00 bij “flying bowling”, aan de Oortlaan 152 in Veldhoven. Aansluitend kunnen we daar ook tafelen. Laat José even weten als je mee wilt doen via info@tg040.nl een privébericht op Facebook of een berichtje in de groepsWhatApp.

Opnieuw reserveren

Als je op zaterdag 4 juli naar het wijkgebouw wilt komen, vergeet dan niet te reserveren via https://www.tg040.nl/reservering-voor-zaterdag-4-juli/ .